Technologia zbioru

świeża borówka amerykańska – Borówka Urbanek

Technologia zbioru

Niezwykle istotne jest dla nas, aby jakość naszych owoców była jak na najwyższym poziomie. Nasze jagody w ciągu godziny od zerwania trafiają do komory szybkiego schładzania tzw. szokera gdzie w ciągu 2 godzin schładzane są do 2°C.

Optymalne szybkie schładzanie zatrzymuje przyrost bakterii i znacznie wydłuża trwałość i jakość owocu. System ten zapewnia minimalizacje osuszki owocu. Jagody po schłodzeniu trafiają do komór chłodniczych, a następnie są sortowane i przygotowywane do sprzedaży.

ŚWIEŻA BORÓWKA AMERYKAŃSKA

Gwarantujemy ciągłość dostaw od połowy lipca do końca października.

Jesteś zainteresowany naszą ofertą borówki amerykańskiej

Jeśli zainteresowała Cię nasza oferta skontaktuj się z naszym działem sprzedaży telefonicznie lub prześlij wiadomość email – skontaktujemy się z Tobą w ciągu 24h. Zapraszamy do współpracy!

kontakt z nami