Technologia zbioru
świeża borówka amerykańska – Borówka UrbanekTechnologia zbioru
Niezwykle istotne jest dla nas, aby jakość naszych owoców była jak na najwyższym poziomie. Nasze jagody w ciągu godziny od zerwania trafiają do komory szybkiego schładzania tzw. szokera gdzie w ciągu 2 godzin schładzane są do 2°C.
Optymalne szybkie schładzanie zatrzymuje przyrost bakterii i znacznie wydłuża trwałość i jakość owocu. System ten zapewnia minimalizacje osuszki owocu. Jagody po schłodzeniu trafiają do komór chłodniczych, a następnie są sortowane i przygotowywane do sprzedaży.
ŚWIEŻA BORÓWKA AMERYKAŃSKA
Gwarantujemy ciągłość dostaw od połowy lipca do końca października.Jesteś zainteresowany naszą ofertą borówki amerykańskiej
Jeśli zainteresowała Cię nasza oferta skontaktuj się z naszym działem sprzedaży telefonicznie lub prześlij wiadomość email – skontaktujemy się z Tobą w ciągu 24h. Zapraszamy do współpracy!